Новият електрически нагревател Low-Cosmos A+++, който бързо затопля дома ви и създава релаксираща и романтична атмосфера благодарение на 3D ефекта на пламъка

50% ОТСТЪПКА САМО ДНЕС!

Налични са последните 7 броя!
558ЛВ
279 ЛВ
  • 1 Fireplace🔥Heater
  • Плащайте удобно при доставка
  • Безплатна доставка
  • 2-годишна гаранция

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА

Един от нашите консултанти ще се свърже с вас, за да ви предостави цялата необходима информация и да потвърди поръчката ви напълно безплатно.

Реалистичен 3D пламък

3D магия на пламъка: Игра на светлина и цветове, която перфектно имитира горяща масивна дървесина, в рамка от закалено стъкло за завладяващо и безопасно изживяване.

Външният материал няма да ви изгори

Електрическата печка е изработена изцяло от топлоизолиращ материал. Дори ако докоснете горната и страничните части, ще почувствате хлад, а не топлина.

Контрол на температурата

Ако вътрешната камина остане запалена дълго време и произвежда достатъчно топлина, може да се активира терморегулаторът. Благодарение на терморегулатора печката ще се изключи автоматично, ако стаята достигне желаната температура, и ще се включи отново, ако стане по-студено, като по този начин ще помогне за намаляване на сметките за електроенергия.

Здрава и надеждна стойка

Електрическата печка има здрави и издръжливи опорни крачета. Тя може да поддържа добре предметите, които се поставят върху нея.

Препоръчано от нашите клиенти!

Цели 99,7% от купувачите дадоха на тази покупка най-високата възможна оценка.

🚨 ВНИМАНИЕ 🚨
Поради голямото търсене този продукт е почти разпродаден, препоръчваме ви да го поръчате възможно най-скоро!

Отстъпката от 50% все още е в сила за кратък период от време

+3000 клиентите са купували и са били доволни!

4,783 Отзиви

5 Звезди

4 Звезди

3 Звезди

2 Звезди

1 Звезди

Iva D.

5/5
5/5

“Тази печка е истинско чудо! Отоплява бързо малкия ми апартамент, а 3D ефектът на пламъка добавя нотка романтика в стаята. Освен това фактът, че е енергийно ефективна А++, ми спестява пари от сметките за комунални услуги. Силно препоръчвам!🤩”

Nikolay P.

5/5
5/5

“Като домакин мога да кажа, че тази електрическа печка надминава всички очаквания. Тя е ефективна, загрява бързо, а 3D ефектът на пламъка е невероятно реалистичен. Вградената система за безопасност и контрол на температурата са функции, които наистина оценявам. Отлично съотношение цена-качество.”

Elena I.

5/5
5/5

“Бях наистина впечатлен от това колко бързо тази печка затопля стаята. Ефектът на камината е толкова релаксиращ и реалистичен, идеален за зимните вечери. А фактът, че е безопасна за допир, е голям плюс за тези, които имат деца в къщата.”

Maria G.

4,5/5
4.5/5

“Обожавам тази печка! Тя е фантастично откритие. Тя не само отоплява бързо офиса ми, но и създава уютна атмосфера с 3D ефекта на пламъка. Тя е много лесна за използване и ми харесва как мога да регулирам пламъка, за да създам желаната атмосфера.”

Как да поръчате?

ПОИСКАЙТЕ

Попълнете формуляра за заявка на уебсайта

ПОВИКАЙТЕ

Един от нашите оператори ще се свърже с вас, за да потвърди поръчката.

ДОСТАВКА

Ще получите продукта за 2-3 дни

ПЛАЩАНЕ

Плащайте директно при доставка

Поръчайте сега и получете Fireplace🔥Heater с 50% отстъпка!

Бърза доставка в рамките на 24/48 часа и плащане при доставка

279ЛВ

namesto 558 ЛВ

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ПОРЪЧКА

Един от нашите консултанти ще се свърже с вас, за да ви предостави цялата необходима информация и да потвърди поръчката ви напълно безплатно.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да, за ваше удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, като можете да платите на куриера директно при пристигането му в дома ви!

Обикновено куриерът доставя пратката най-много до 2-3 дни.

Доставката е БЕЗПЛАТНА.

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте решили какво да направите, с вас ще се свърже по телефона един от нашите оператори, за да отговори на всичките ви въпроси, преди да купите!

Да! Стига да е в рамките на 30 дни от получаването на продукта.

Абсолютно, ако забележите в горния ляв ъгъл символа на катинара с https, това гарантира, че данните ви се изпращат сигурно на нашите оператори, които ще се погрижат за изпращането на продукта.

Можете да прочетете повече за това в нашата Политика за поверителност и Политика за бисквитките.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc