Formában maradni

Ez az ősi méregtelenítési módszer segít ellazítani és megtisztítani az egész testet a lábaktól kezdve.

Home » Detox » Keleti Alternatív Módszerek

Nem gyakran fordul elő, hogy minden szakértő egyetért valamiben: de senki sem tagadhatja az óriási sikert és meglepő eredményeket, amelyeket az emberek ezekkel az új méregtelenítő tapaszokkal érnek el. Jelenleg Olaszországban is nagy sikert aratnak – nézzük meg, miről is van szó…

Az új csodás tapaszok Japánból egy Detopatch nevű cégtől származnak. Amerikaiak, ázsiaiak, európaiak, és most már olaszok is rendelik ezeket, hogy segítsenek egy széleskörű problémakör megoldásában, mint a fájdalom, a diéta, a testsúly, az alvás és a stressz.

Egyetlen tapasz több mint 30 stressz- és fájdalomfaktor hatékony kezelésére használható!

A termék mögött neves amerikai és japán tudósok hálózata áll. Évszázados holisztikus tudást használtak fel a fájdalom, a stressz és a szorongás kezelésére, gyógyszerek vagy műtéti beavatkozások nélkül.

Bár nehéz pontosan megmagyarázni, hogyan működnek a tapaszok, ez a 3 tényező teszi őket mindentudóvá, hogy új életerőt és energiát adjanak a testünknek:

 1. Az ősi kínai és japán orvoslás módszereit alkalmazva a tapasz kihasználja azt a tényt, hogy az idegrendszerünk az egész testben összekapcsolódik. Ha egy bizonyos pontot stimulálunk, az az egész testre hatással van.
 2. A fájdalom elleni különleges hatás a test természetes méregtelenítéséből származik, a talpon keresztül! Amikor a vér a lábon keresztül kering, a tapasz ezeket a pontokat használja fel a szennyeződések eltávolítására. Amikor a káros elemek eltávolításra kerülnek, a test alsó végtagjaira, például a lábakra jutnak. A gravitáció is segít abban, hogy ezek a nehézfémek és szennyeződések a lábainkhoz jussanak, ahol a tapaszt felhelyezzük, hogy eltávolítsuk őket a testünkből.
 3. A tapaszok a diétát és az anyagcserét is segítik. Az idegpályáink befolyásolják az anyagcserét és az éhséget is. Még ha csak éjszaka is használod a tapaszt, az hatás működik: az anyagcseréd égeti a zsírt, és kevésbé érzed magad éhesnek. Erőfeszítés nélkül fogsz méreteket veszíteni.

CSAK 7 NAP ALATT KEVESEBB FÁRADTSÁG, TÖBB ENERGIA, KEVESEBB FÁJDALOM, SÚLY- ÉS ZSÍRVESZTÉS ÉRHETŐ EL.

Ezek a tapaszok megadják neked azt a stresszoldást, amely eddig hiányzott az életedből. Több energiád lesz, egészségesebbnek érzed majd magad, és összességében boldogabb leszel.

Különösen a méreganyagok eltávolításával a következő előnyöket tapasztalhatod:

 • az ízületi és izomfájdalmak csökkenése
 • jobb alvásminőség
 • kevesebb stressz és kevesebb szorongás
 • súlyvesztés
 • izomfeszesítés
 • tisztább bőr és akné csökkenése
 • sok energia a magánéletben és a munkában
 • anti-aging hatás

Ráadásul sok pénzt is megspórolhatsz, amit korábban más kezelésekre költöttél. Mindenki kíváncsi lesz majd a titkodra!

Melyek azok az összetevők, amelyeket a japán szerzetesek felfedeztek?

Nem tudni pontosan, hogyan vannak keverve, de a Detopatch tapaszok összetevői a következők:

Prémium turmalin: Ez a hagyományos orvoslásban régóta használt ásvány képes energiát befogadni és felszabadítani a szervezetben. Az ízületi és csontproblémák ellen hat, mivel nyomás alatt feltöltődik energiával.

Fekete áfonya: Magas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat, amelyek küzdenek a sejtek öregedését okozó szabadgyökök ellen. A fekete áfonya hatását a C-vitamin tartalom erősíti, amelyet szintén beépítettek a Detopatch-ba.

Himalája só: Serkenti a szervezetet, különösen a májat. Újraaktiválja a máj méregtelenítő funkcióit, és segít megszabadulni a méreganyagok felhalmozódásától, amelyeket egyébként lehetetlen lenne eltávolítani.

Teafaolaj: Antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkező olaj. Védi a testet a fertőzésekkel szemben, beleértve a gombás fertőzéseket is, és átfogó jólétet biztosít.

Hogyan kell használni?

Tartsd őket az éjjeliszekrényen, így este nem kell keresgélned. Vedd ki a tapaszokat a csomagolásból, helyezd a talpad közepére, és rögzítsd a tapaszt ragasztószalaggal, hogy biztosan a helyén maradjon.

Ennyi az egész! Most már aludhatsz, és tartsd fent a tapaszokat egész éjjel, reggel pedig távolítsd el őket. Miután eltávolítottad, az eredményeket a tapasz színéből láthatod. Minden tapasz egyszer használatos, ezért minden este helyezz fel egy újat.

Használd ki ezt a nagyszerű ajánlatot!

A vásárlók több ezer eurót takarítanak meg a tapaszok vásárlásával, mert többé nem kell drága alternatív kezelésekre költeniük!

A cég 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínál, amelyet szakértők és vásárlók is dicsértek.

MEGJEGYZÉS: A tapaszok egy méretben kaphatók, és bármilyen korú férfiak és nők számára alkalmasak.

Exkluzív kedvezmény – Ellenőrizze a rendelkezésre állást >>

[FONTOS INFORMÁCIÓK]: A gyártó 3-at fizet, 1-et kap kedvezményt kínál minden új ügyfél számára. Azonban az olaszországi készletek már jelentősen csökkentek. Ha most szeretnéd kipróbálni próbaáron (beleértve a 3×1-et) és a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával, érdemes gyorsan cselekedni!

Promóciós ár 2 csomagra: HUF 14.900,00

Csak rövid ideig, 2 csomag (összesen 30 tapasz) hihetetlen áron, HUF 14.900,00 helyett HUF 28.900,00. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus ajánlatot!

Megjegyzések...

Ágnes, ellenőrzött értékelés✅

Miután kitöltöd a űrlapot, egy nagyon készséges cég szakértője fel fog hívni, hogy minden szükséges információt megadjon. Tényleg kiváló ügyfélszolgálat. Én azokat a tapaszokat szorongás enyhítésére és formába hozásra vettem. Csak annyit mondok, hogy a férjem azt mondja, olyan vagyok, mint az esküvőnk előtt.

Boglárka, ellenőrzött értékelés✅

Ritkán írok véleményt, hacsak valami nem igazán nyűgöz le. Minden reggel merev volt a nyakam és a vállam, és kábának éreztem magam, de néhány nap után alig észlelem az izommerevséget, és már nem vagyok olyan ingerlékeny ébredéskor. Az vásárlás előtt eléggé szkeptikus voltam, de a kíváncsiság győzött, ezért úgy döntöttem, kipróbálom, és örülök a döntésemnek. Most már szilárdan hiszek ebben a termékben, mert jelentős különbséget éreztem. Ráadásul négy méretet fogytam!

 

Eszter, ellenőrzött értékelés✅

Ezeket a tapaszokat a feleségemnek vettem, és imádja őket! Működnek. Undorítóak, amikor leveszed őket, de minden használat után jobban érzi magát. Továbbra is fogom őket venni 😀

Katalin, ellenőrzött értékelés✅

Fantasztikus, hihetetlen munkát végzett!! Úgy gondolom, hogy azonnal ki fogom próbálni.

Réka, ellenőrzött értékelés✅

Korábban használtam már néhány méregtelenítő tapaszt, de nem igazán tetszettek. Nem éreztem semmilyen különbséget, és annyira kényelmetlenek voltak! Ezért kutatni kezdtem, és rájöttem, hogy minden az összetevőkön múlik. Ez volt a fő ok, amiért megvettem ezeket a tapaszokat. Valóban, az ár és a mennyiség tekintetében fantasztikus. A masszőröm azt mondta, hogy TONNÁNYI méreganyag van a testemben. Ő javasolta, hogy vegyem meg őket újra. Megtettem, amit mondott, és érzem a különbséget! Amikor csak egyet használok, nem érzek semmilyen változást, de amikor hármat használok, csodálatosan érzem magam. ÉRZEM, hogy működik, és ez fantasztikus érzés!

Zsófia, ellenőrzött értékelés✅

Segít csökkenteni a duzzadást, és a bőröm gyönyörű. Minden éjszaka használom őket. Az elmúlt néhány évben most a legjobb a bőröm állapota. Örülök, hogy rátaláltam ezekre a tapaszokra.

Anikó, ellenőrzött értékelés✅

Azt mondhatom, hogy tényleg működnek. Minden nap használtam őket, amíg már nem feketedtek meg. Működnek. Amikor használod őket, győződj meg róla, hogy megmosod és megszárítod a lábad, és csak akkor helyezed fel a tapaszokat. Azt javaslom, hogy lefekvés előtt alkalmazd a terméket. Újra olyan karcsú vagyok, mint az esküvőm előtt.

Emese, 28

Azt mondták, hogy lehet, hogy csípőprotézisre lesz szükségem. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezeket a tapaszokat. Minden este használtam őket, és reggel, amikor levettem, nagyon feketék voltak. Egy hét használat után a feketeség szinte eltűnt, és a fájdalom szinte megszűnt.

Korlátozott ajánlat, hamarosan lejár!

BAIER

ULTRA MÉREGTELENÍTŐ TAPASZOK

(Vásárolj 3-at, fizess 1-et)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HUF 14.900,00

(HUF 28.900,00 helyett)

This site is not a part of the Facebook Website or Meta Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by Facebook is a trademark of Meta, Inc.

FACEBOOK DISCLAIMER: Complete details for Facebook’s legal terms are are available at: https://www.facebook.com/legal/terms. All Facebook policies are available at: https://www.facebook.com/policies/. This site is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Attenzione: i prodotti consigliati su questo sito sono venduti in affiliazione, pertanto non siamo né il produttore, né il venditore ufficiale di ogni singolo prodotto che troverete all’interno del nostro sito. Pertanto per eventuali richieste di rimborso o altri problemi sui prodotti ordinati su questo sito, dovrete sempre fare riferimento al venditore ufficiale.
I prodotti sono recensiti a scopo informativo e non è possibile in nessun modo garantire risultati certi e le possibilità di riuscita di qualsiasi risultato variano da cliente a cliente.
Questo blog non rappresenta una testata giornalistica in quanto viene aggiornato senza alcuna periodicità. Non può pertanto considerarsi un prodotto editoriale ai sensi della legge n. 62 del 7.03.2001. Alcune immagini e recensioni presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora crediate che possano ledere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.