Fizetés a futárnak és feladás 24 órán belül

MULTIFUNKCIÓS VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR

Parkolóasszisztenssel ellátott első és hátsó kamera a könnyű tolatáshoz, tiszta látási viszonyok még éjszaka is a DWR Iperglass™ 4K UHD-nak köszönhetően.

UTOLSÓ 7 RAKTÁRON

70% KEDVEZMÉNY, AMÍG A KÉSZLET TART!

20900Ft invece di 70122Ft

Védi autóját a nap 24 órájában, a hét 7 napján a lopás, vandalizmus és támadási kísérlet ellen. A kamerák mindig rögzítenek, függetlenül attól, hogy az autó be van-e kapcsolva vagy sem, köszönhetően a beépített érzékelőknek, amelyek regisztrálják a hangokat és a mozgásokat, lehetővé téve az autonóm rögzítést.

Figyelje autóját a nap 24 órájában

9,5″ LCD érintőképernyő osztott funkcióval. Tekintse meg az elülső és hátsó képeket mindkét kameráról egyszerre. Az Ultra HD 4K kamerák teljes 360°-os sugarú kört fednek le holtterek nélkül, ideális az előzéshez és az esetleges balesetekhez.
Tolatókamera parkolássegítővel, amely segíti a manőverezést és a parkolást. A tükröződésmentes lencsék minden körülmények között tiszta képet garantálnak, még esőben és éjszaka is.

Az egyetlen a piacon, amelyik csúcstechnológiás éjjellátó kamerákkal rendelkezik. Az Iperglas™ DWR és az ANS™ 4K UHD segítségével tiszta képeket kap, amelyek soha nem vesznek el, még akkor sem, ha más autók fényszórói irányulnak Önre.

Ezért jobb, mint más tükrök.

Klasszikus tükör

✅Integrált GPS műholdas navigátor

❌Nincs integrált böngésző

✅Fix és mobil sebességmérő kamerák mindig naprakész keresője

❌ Nincs sebességmérő kamera kereső

✅Kihangosító készlet a biztonságos hívásokhoz és válaszadáshoz

❌ Nem tudod felhívni vagy felvenni a telefont

✅2 nagy felbontású Sony 4K elülső és hátsó kamera, amelyek sötétben is rögzítenek

❌Csak a jármű hátulját lehet megnézni.

✅ Érzékelje az ütközést, és mentse el a felvételt bizonyítékként.

❌Nem érzékeli az ütközéseket, szükség van a fekete dobozra a balesetek rögzítéséhez, ezért többe kerül.

✅Műholdas vandalizmus elleni védelmi rendszer

❌ Nincs lopásvédelem

Vezérelheti autóját bármikor mobiltelefonjáról

 

A WiFi és az Apple és Android mobiltelefonokkal kompatibilis külön alkalmazás segítségével a világ bármely pontjáról irányíthatja autóját, és ütközés, vandalizmus vagy lopási kísérlet esetén értesítést kaphat mobiltelefonjára.

GPS navigátor a Google Maps-szel

Találja meg az utat egy kattintással, és irányítsa az útvonalat a praktikus 10 hüvelykes érintőképernyőn.

Minden mobiltelefonnal kompatibilis kihangosító rendszer

Telefonáljon és válaszoljon a telefonhívásokra biztonságosan és kihangosítva a kihangosító rendszerrel, amely azonnal csatlakozik mobiltelefonjához, amint beszáll az autóba.

Zenehallgatás és videónézés

Teljes értékű multimédiás eszköz, amellyel kedvenc zenéit hallgathatja, videotelefonálhat, YouTube-videókat nézhet, sőt kedvenc filmjeit és tévéműsorait is megnézheti a Netflixen.

Perchè scegliere Hobe

Per questo inverno fatti un regalo… dopo un anno di stress, sacrifici, schiena distrutta per stendere i panni, il regalo perfetto è l’asciugabiancheria Drystorm per niente ingombrante che ti facilita la vita.

+3000 ELÉGEDETT ÜGYFÉL NEM TEHET ROSSZAT

4,783 Vélemények érkeztek

5 csillagok

4 csillagok

3 csillagok

2 csillagok

1 csillagok

László K.✅

“Tökéletes parkolásra! A beépített parkolóérzékelőknek köszönhetően a parkolás mostantól gyerekjáték a nők számára. Sokkal kényelmesebbnek és biztonságosabbnak érzem magam e tevékenység során, így bármilyen hely tökéletes az autóm számára.”

István S.✅

“Ez a tükör olyan, mint egy védőpajzs! A baleset után a részletes feljegyzések lehetővé tették számomra, hogy egyértelműen bizonyítsam az esetet, és sikeresen megvédjem magam. Szilárd szövetséges az úton!”

Gábor N.✅

“Nagyon örülök az új visszapillantó tükörnek! A további kamerák tiszta rálátást biztosítanak elölről és hátulról is, ami jelentősen javítja a biztonságot. Az érintőképernyő olyan alkalmazásokkal, mint a Spotify és a Google Maps, élvezetesebbé teszi az utazást. A hívások fogadásának lehetősége egy további funkció, amit nagyra értékelek.”

Zoltán T.✅

“Látványos éjszakai felvétel
A képminőség nappal kiváló, éjszaka pedig hihetetlen az a fényerő, amivel rögzíteni tud. Egyszerű telepítés. A kamerát a hátsó ablakba tettem, belülre, és a visszapillantó tükör helyett állandóan ezt használom, sokkal szélesebb a kilátás.”

Attila H.✅

“Kényelmes és funkcionális
Amint beszállsz az autóba, azonnal csatlakozik a mobiltelefonodhoz, és biztonságosan, a kezed használata nélkül telefonálhatsz kihangosítva. A szoftver gyors, az érintőképernyő pedig kellemes és érzékeny. A beépített navigátor teljes képernyőn jelenik meg”

Mihály V.✅

“Tökéletes és könnyen telepíthető
A navigátor tökéletesen úgy működik, mint egy mobiltelefon, az első és hátsó kamerák felbontása kiváló, széles látószögű és még éjszaka is tiszta képeket készít. A beszerelés nagyon egyszerű volt, tökéletesen tapad a tükörre és nem észrevehető.”

Péter B. ✅

“Az autó ellenőrzése a mobiltelefonnal
A tükör nagyon jól megépített. A teljes képernyő felbontása kiváló. Az első kamera (beépített és állítható) és a hátsó kamera, amely még éjszaka is remekül látható, szintén kiváló. Az operációs rendszer gyors, gördülékeny és sok beépített funkcióval rendelkezik. Az alkalmazással az összes beépített funkciót vezérelheti, és bárhonnan irányíthatja az autót, ha parkolva hagyja.”

József F.✅

“Nemrég szereltem be az intelligens visszapillantó tükröt az autómba, és rendkívül elégedett voltam vele. Rendkívül egyszerű volt a beszerelése és intuitív a használata. A kamerák által nyújtott kép minősége mind nappal, mind éjszaka lenyűgöző. A parkolást segítő rendszer és a Bluetooth-kapcsolat sokkal biztonságosabbá és kényelmesebbé tette a vezetési és parkolási élményemet. A 24/7 felügyeleti funkció nagyszerű nyugalmat biztosít számomra. Minden autósnak bátran ajánlom ezt a terméket!”

Nagy felbontású multifunkciós visszapillantó tükör

A nagyszámú érdeklődés miatt az ajánlat már majdnem elfogyott. Töltse ki az űrlapot, mielőtt elfogy!

NE HAGYJA KI EZT A LEHETŐSÉGET

Rendelje meg most, és 24 órán belül házhoz szállítjuk Önnek.

70% KEDVEZMÉNY, AMÍG A KÉSZLET TART!

20900Ft invece di 70122Ft

A KÉSZLET TARTALMAZZA:

UTOLSÓ 7 RAKTÁRON

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT A MEGRENDELÉS LEADÁSÁHOZ

Ezután felveszi Önnel a kapcsolatot egyik munkatársunk, aki teljesen ingyenesen segít Önnek a kérdések megválaszolásában és a megrendelés megerősítésében.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Igen, a kényelme és biztonsága érdekében a Szállításkor Készpénzes Fizetést kínáljuk, amikor a futár megérkezik otthonához!

Általában a GLS futár 2-3 napon belül szállít.

A szállítás INGYENES.

Természetesen! Ha még nem töltötte ki a megrendelő űrlapot, és bizonytalan, hogy mit kell tennie, a kitöltés után egyik munkatársunk telefonon felhívja önt, és válaszol minden kérdésére a vásárlás előtt!

Igen! A termék kézhezvételétől számított 30 napon belül visszaküldheti.

© 2023 Carmirror4k.com – Toate drepturile rezervate.

This site is not a part of the Google Website or Google LLC Additionaly. This site is NOT endorsed by Google is a trademark of Google LLC.